Butiran syarikat
  • Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

  •  [Hebei,China]
  • Jenis perniagaan:Pengedar / pemborong , pengeluar , peruncit , perkhidmatan
  • Main Mark: Afrika , Americas , Asia , Caribbean , Eropah Timur , Eropah , Timur Tengah , utara Eropah , Oceania , Eropah Barat , Worldwide
  • pengeksport:51% - 60%
  • CERT:ISO9001, CE
  • Penerangan:Siling Roll Forming Machine,Omega Roll Forming Machine,Mesin Membentuk Roll Purlin
Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Siling Roll Forming Machine,Omega Roll Forming Machine,Mesin Membentuk Roll Purlin
Title
  • Title
  • Semua
Kategori produk
Perkhidmatan dalam talian
http://ms.jcxsteelrollformer.comImbasan untuk melawat

Harga yang Baik Omega Ceiling Roll Forming Machine

Berkongsi untuk:  
    Jenis bayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Pesanan minimum: 1 Set/Sets
    Masa penghantaran: 40 Hari

Maklumat asas

Model No.: omega ceiling

Additional Info

Pembungkusan: pembungkusan luar negara yang standard

Produktiviti: 30sets/Month

Pengangkutan: Ocean,Land

Tempat asal:  China

Keupayaan bekalan: 30sets/Month

Sijil: ISO9001: 2000, Ce

Kod HS: 8455221000

Port: Tianjin

Penerangan produk

harga yang baik omega siling roll membentuk mesin

pengilang khusus siling roll membentuk mesin, lembaran membentuk mesin, tee bar siling mesin dan lain-lain. Reka bentuk yang berbeza boleh disesuaikan sebagai permintaan anda.

Mesin membentuk siling omega kami terdiri daripada decoiler manual kepala double, mesin membentuk utama, mesin pemotong hidraulik. Dengan sistem penjejakan motor servo, kelajuan max boleh 45meters seminit.

pengilang khusus

Double Layer Dihina Pintu Pengatup Pintu Mesin

Roller Shutter Door Roll Forming Machine

Membentuk Mesin Membakar

Ridge Capping Forming Machine

Harga yang Baik Omega Ceiling Roll Forming Machine
Harga yang Baik Omega Ceiling Roll Forming Machine
Harga yang Baik Omega Ceiling Roll Forming Machine
Harga yang Baik Omega Ceiling Roll Forming Machine





3.Komponen mesin membentuk saluran omega furring
1. Manual De coiler --- 1Set
2. Peranti Bahan Feeding --- 1Set
3.Roller Former Device --- 1Set
4. Alat Keratan Hidraulik --- 1Set
5.Hydraulic station --- 1Set
6. Peti Kawalan PLC
7. Rak pengeluaran- 1Sets

Technical parameters of furring roll forming machine
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 
Corner Of Factory

Kategori produk : Bingkai Tebal Keluli Tebal Membentuk Mesin > Double Furring Ceiling Roll Forming Machine

Imej produk
  • Harga yang Baik Omega Ceiling Roll Forming Machine
  • Harga yang Baik Omega Ceiling Roll Forming Machine
  • Harga yang Baik Omega Ceiling Roll Forming Machine
  • Harga yang Baik Omega Ceiling Roll Forming Machine
E-mel kepada pembekal ini
  • *Subjek:
  • *Mesej-mesej:
    Mesej anda mestilah antara watak-watak 20-8000

Laman web mudah alih Indeks. Peta Laman


Melanggan surat berita kami:
Dapatkan Kemas kini, diskaun, Khas
Tawaran dan hadiah yang besar!

Bahasa:
Hakcipta Terpelihara © Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd 2019 Hakcipta Terpelihara.
Berkomunikasi dengan pembekal?Pembekal
HOPE HA Ms. HOPE HA
Apa yang boleh saya lakukan untuk anda?
Sembang sekarang Hubungi pembekal