Berkomunikasi dengan pembekal? Pembekal
HOPE HA Ms. HOPE HA
Apa yang boleh saya lakukan untuk anda?
Sembang sekarang Hubungi pembekal

Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

Produk-produk

Home > Produk-produk > Bingkai Tebal Keluli Tebal Membentuk Mesin > Double Furring Ceiling Roll Forming Machine > Roll Double Furring Roll Forming Machine untuk Ceiling

PRODUCT CATEGORIES

Roll Double Furring Roll Forming Machine untuk Ceiling
Roll Double Furring Roll Forming Machine untuk Ceiling
Roll Double Furring Roll Forming Machine untuk Ceiling
Roll Double Furring Roll Forming Machine untuk Ceiling

Roll Double Furring Roll Forming Machine untuk Ceiling

Jenis bayaran: L/C,T/T,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Masa penghantaran: 40 Hari

Maklumat asas

    Model No.: JCX_furring

    Shaft: 40-60mm

    Power: 4+3kw

    Speed: 20-30m/min

    Cutting: Cr12, Mould Cutting

Additional Info

    Pembungkusan: pakej pujian piawai

    Produktiviti: 30sets/Month

    Pengangkutan: Ocean,Land

    Tempat asal:  China

    Keupayaan bekalan: 30sets/Month

    Sijil: CE ISO SGS

    Kod HS: 84552210

    Port: Tianjin

Penerangan produk

Satu Mesin untuk membuat sekurang-kurangnya Dua atau lebih reka bentuk saluran siling yang berbeza.

Double Furring Channel Roll Forming Machine untuk Siling berkongsi satu bingkai utama, dua sistem pembentukan yang berbeza untuk menghasilkan reka bentuk yang berbeza (c / u / omega / t).


Hantarkan kepada kami keperluan anda, marilah kami bentuk cadangan terbaik untuk anda!


Model NO .: double furring

Jenis Keratan: Acuan Hidraulik
Panjang Mesin: 25meters Per Minute
Warna Mesin: Biru atau Permintaan Anda
Memandu Mesin: Kotak Gear dan Rantaian
Cap Dagangan: JCX ATAU OEM
Pakej Pengangkutan: Dilindungi dengan Filem Plastik
Spesifikasi: VU60 * 27
Asal: China
Kod HS: 84552210



Double Line Ceiling Furring Channel Roll Forming Machine

174A6996

Roll Double Furring Roll Forming Machine untuk Ceiling


Roll Double Furring Roll Forming Machine untuk Ceiling
Roll Double Furring Roll Forming Machine untuk Ceiling
Roll Double Furring Roll Forming Machine untuk Ceiling






1: Kelebihan kami:

1): Harga pembekal langsung kilang.

2): Kami telah dieksport selama lebih dari 10 tahun.

3): Pelanggan kami adalah dari kira-kira 40 negara.

4): Kami mempunyai pasukan penyelidikan profesional. Kami boleh membuat mesin mengikut keperluan anda.

5): Reka bentuk mewah dan bermutu tinggi

2.Spekifikasi


3.Komponen
1. Manual De coiler --- 1Set
2. Peranti Bahan Pemakanan --- 1Set
3.Roller Former Device --- 1Set
4. Alat Pemotong Hidraulik --- 1Set
5.Hydraulic station --- 1Set
6. Peti Kawalan PLC
7. Rak pengeluaran- 1Sets


Technical parameters:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit

All technical parameters can be changed, according to user's need.


Call us for further information !

Factory Business Card

Kategori produk : Bingkai Tebal Keluli Tebal Membentuk Mesin > Double Furring Ceiling Roll Forming Machine

Hantar pertanyaan

HOPE HA

Ms. HOPE HA

Tel:86-318-8189095

Fax:86-317-8189095

Telefon mudah alih:+8615533778893Contact me with Whatsapp

E-mel:hope@zdywjx.com

Alamat:ECONOMIC DEVELOPMENT ZONE, Cangzhou, Hebei