Butiran syarikat
  • Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

  •  [Hebei,China]
  • Jenis perniagaan:Pengedar / pemborong , pengeluar , peruncit , perkhidmatan
  • Main Mark: Afrika , Americas , Asia , Caribbean , Eropah Timur , Eropah , Timur Tengah , utara Eropah , Oceania , Eropah Barat , Worldwide
  • pengeksport:51% - 60%
  • CERT:ISO9001, CE
  • Penerangan:Menjalankan Roll Forming Machine Roll,Saluran Membentuk Mesin,Mesin membentuk siling
Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd Menjalankan Roll Forming Machine Roll,Saluran Membentuk Mesin,Mesin membentuk siling
Title
  • Title
  • Semua
Kategori produk
Perkhidmatan dalam talian
http://ms.jcxsteelrollformer.comImbasan untuk melawat

Membawa Rolling Siling Roll Forming Machine

Berkongsi untuk:  
    Jenis bayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Pesanan minimum: 1 Set/Sets
    Masa penghantaran: 40 Hari

Maklumat asas

Model No.:  carrying channel

Material To Roll Forming: Ppgi,gi,aluminum,alu-zinc

Thickness Of Material: 0.4-0.8mm

Main Power Of Motor: 7.5kw

Driving Of Machine: By Gear

Voltage Of Machine: 380v,50hz Or As Your Request

Diameter Of Shaft: 50mm

Structure Of Machine: Welded Box Structure

Color Of Machine: Blue Or As Your Request

Power Of Hydraulic Pump: 4kw

Additional Info

Pembungkusan: pembungkusan standard

Produktiviti: 30sets/Month

Jenama: ODM

Pengangkutan: Ocean,Land,Air

Tempat asal:  China

Keupayaan bekalan: 30sets/Month

Sijil: CE

Kod HS: 8455221000

Port: TIANJIN

Penerangan produk


Membawa Rolling Siling Roll Forming Machine

Mesin pembentuk saluran pembawa saluran telah direka bentuk untuk pembuatan saluran berbentuk c yang digunakan untuk membina siling ringan atau cahaya.


Sebagai salah satu mesin pembentuk roll bagi pengeluaran bingkai keluli ringan atau ringan, roll membentuk saluran pembentuk mesin atau roll membentuk saluran membentuk mesin menghasilkan saluran pengaliran logam atau saluran hat secara berterusan dan secara automatik dari keluli tergalvani ketebalan 0.6-1.2mm sebagai komponen utama bumbung bumbung keluli pada bangunan tegang ringan atau cahaya.

Pengilang khusus roll membentuk mesin, membingkaikan mesin, mesin pembentuk pagar, reka bentuk yang berbeza boleh disesuaikan sebagai permintaan anda.

Membawa Rolling Siling Roll Forming Machine
Membawa Rolling Siling Roll Forming Machine

Membawa Rolling Siling Roll Forming Machine

Technical parameters of ceiling roll forming machine:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 

Kategori produk : Bingkai Tebal Keluli Tebal Membentuk Mesin > Drywall Partiton Profile Forming Machine

Imej produk
  • Membawa Rolling Siling Roll Forming Machine
  • Membawa Rolling Siling Roll Forming Machine
  • Membawa Rolling Siling Roll Forming Machine
  • Membawa Rolling Siling Roll Forming Machine
E-mel kepada pembekal ini
  • *Subjek:
  • *Mesej-mesej:
    Mesej anda mestilah antara watak-watak 20-8000

Laman web mudah alih Indeks. Peta Laman


Melanggan surat berita kami:
Dapatkan Kemas kini, diskaun, Khas
Tawaran dan hadiah yang besar!

Bahasa:
Hakcipta Terpelihara © Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd 2019 Hakcipta Terpelihara.
Berkomunikasi dengan pembekal?Pembekal
HOPE HA Ms. HOPE HA
Apa yang boleh saya lakukan untuk anda?
Sembang sekarang Hubungi pembekal